Nutriční hodnoty (Kandované ovoce, Mostarda - ovocná hořčice (Mostarda di Cremona ))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 436 kJ / 4 168 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
| Tuky | 1,50 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 1,20 g |
| –– mononenasycené | 0,20 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 030,00 g |
| – cukry | 1 030,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg ovoce | Jahody čerstvé | 500 g |
| 1 kg 1 kg cukru | Cukr bílý | 1000 g |
| 0,3 l 0,3 l vody | Voda | 300.00001192092896 ml |
| hořčičný esenciální olej (Senape) | Olej řepkový |