Nutriční hodnoty (Blesková jablková roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 917 kJ / 1 414 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,70 g |
| Tuky | 31,88 g |
| – nasycené | 7,72 g |
| – nenasycené | 14,77 g |
| –– mononenasycené | 11,31 g |
| –– polynenasycené | 3,46 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 8,81 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 407 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 234,01 g |
| – cukry | 174,87 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 6-8 lžic 6-8 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 77 g |
| 250 g 250 g nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| cukr na posypání | Cukr bílý |