Nutriční hodnoty (Jablečno-hruškový kompot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 24 463 kJ / 5 847 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,25 g |
| Tuky | 10,68 g |
| – nasycené | 2,89 g |
| – nenasycené | 5,32 g |
| –– mononenasycené | 0,64 g |
| –– polynenasycené | 4,68 g |
| ––– omega 3 | 1,03 g |
| Vláknina | 97,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 114 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 375,00 g |
| – cukry | 1 324,17 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg zelených jablek | Jablko čerstvé | 2000 g |
| 1,5 kg 1,5 kg hrušek | Hruška čerstvá | 1500 g |
| 2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
| 1 kg 1 kg cukru | Cukr bílý | 1000 g |
| 1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
| 5-6 5-6 hřebíčků | Hřebíček |