

Utopený králík
Suroviny
- Na jednoho králíka budeme potřebovat:
- 1/2 skleničky kečupu
- 1/8 rozpuštěného másla
- 1 lžičku octa
- 1 lžičku sójové omáčky
- 1 lžičku Worcesterové omáčky
- 4 stroužky česneku
- chilli
- mletý pepř
- trochu vody
- sůl
Postup přípravy receptu
Králíka naporcujeme, dobře osolíme a potřeme prolisovaným nebo utřeným česnekem. Ze zbylých surovin připravíme marinádu, kterou polijeme porce králíka a necháme je odležet do druhého dne.
Pečeme pod pokličkou, až maso změkne, pak nádobu odkryjeme a maso pečeme, dokud se nevytvoří kůrčička.
Poznámka od kuchařky
Podáváme s rýží, hranolky nebo bramborami.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Utopený králík
-
ahoj,tento recept je vážně skvělej a pro ty co nejedí králíka zkuste takhle udělat kuře je taky výborný. nám chutná obojí.mnam.
-
Jo, tak jo to je v pohodě a máš recht! Moc se ti povedly fotky, je to nesmírně lákavé i když to není nic moc jak říkáš
-
bibi myslela som to tak, ze som od rebier neoberala maso....lebo to bola piplacka....piekla som to v kuse.
-
Výbušná, já bych teda ty žebra nevyhazovala, mohla by z nich být výborná polévka
Zdá se mi, že je tady i recept, polévka z králíka.
-
Každopádně, podle fotky to vypadá skvěle
-
manzel bol na nakupe...a videl ze predavaju divoke zajace...bol to iba chrbat, poprespikovany slaninou. ...robila som tento recept a obaja sme sa zhodli, ze z tych vsetkych receptov na kralika z tychto stranok, bol tento najslabsi. nebol vyslovene zly, ale su tu lepsie a myslim, ze uz nebudem opakovat....btw...z toho chrbta som naoberala 3 dobre porcie....a to som vobec neriesila rebra...skoda ze tu nemame nejakeho bundasa....a davat kosti do mraznicky pre bilba v bystrici mi pride scestne
-
Ahoj,chci moc pochválit tento recept. Lepšího králíka jsem nikdy nejedla. Je fakt bombastickej.