Utopený králík

toprecepty.cz Kuchař:

Jiné maso 7 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař
11

Suroviny

Na jednoho králíka budeme potřebovat:
1/2 skleničky kečupu
1/8 rozpuštěného másla
1 lžičku octa
1 lžičku sójové omáčky
1 lžičku Worcesterové omáčky
4 stroužky česneku
chilli
mletý pepř
trochu vody
sůl
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Králíka naporcujeme, dobře osolíme a potřeme prolisovaným nebo utřeným česnekem. Ze zbylých surovin připravíme marinádu, kterou polijeme porce králíka a necháme je odležet do druhého dne.

  2. Pečeme pod pokličkou, až maso změkne, pak nádobu odkryjeme a maso pečeme, dokud se nevytvoří kůrčička.

Poznámka

Podáváme s rýží, hranolky nebo bramborami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Utopený králík

  • Míša Míša(neregistrovaná)

    ahoj,tento recept je vážně skvělej a pro ty co nejedí králíka zkuste takhle udělat kuře je taky výborný. nám chutná obojí.mnam. ;-) :-p :-D

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Jo, tak jo to je v pohodě a máš recht! Moc se ti povedly fotky, je to nesmírně lákavé i když to není nic moc jak říkáš;-)

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    bibi myslela som to tak, ze som od rebier neoberala maso....lebo to bola piplacka....piekla som to v kuse.

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Výbušná, já bych teda ty žebra nevyhazovala, mohla by z nich být výborná polévka:-!:-p;-)Zdá se mi, že je tady i recept, polévka z králíka.

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Každopádně, podle fotky to vypadá skvěle:-p

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    manzel bol na nakupe...a videl ze predavaju divoke zajace...bol to iba chrbat, poprespikovany slaninou. ...robila som tento recept a obaja sme sa zhodli, ze z tych vsetkych receptov na kralika z tychto stranok, bol tento najslabsi. nebol vyslovene zly, ale su tu lepsie a myslim, ze uz nebudem opakovat....btw...z toho chrbta som naoberala 3 dobre porcie....a to som vobec neriesila rebra...skoda ze tu nemame nejakeho bundasa....a davat kosti do mraznicky pre bilba v bystrici mi pride scestne:-*

    Odpovědět

  • Péééťa Péééťa(neregistrovaná)

    Ahoj,chci moc pochválit tento recept. Lepšího králíka jsem nikdy nejedla. Je fakt bombastickej.:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo