Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelený květák s bramborem dušený v zakysance)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 780 kJ /
1 142 kcal
Bílkoviny30,57 g
– z toho živočišné bílkoviny22,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,75 g
Tuky85,22 g
– nasycené48,42 g
– nenasycené30,34 g
–– mononenasycené26,70 g
–– polynenasycené3,64 g
––– omega 30,48 g
Vláknina3,70 g
Cholesterol 736 mg
Sodík 279 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy61,42 g
– cukry10,82 g
––– laktóza7,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
2 2 větší brambory Brambor zimní 100 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
pár kuliček kuliček černého pepře Pepř černý
nové koření Nové koření
špetka špetka muškátového květu Muškát květ sušený
sůl Sůl mořská
180 g 180 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 180 ml
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
60 g 60 g másla (na jíšku) Máslo kravské 60 g
2 2 vařená vejce Vejce slepičí 140 g
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
kopr Kopr nať čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.