Nutriční hodnoty (Fazolový guláš s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 307 kJ / 3 898 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 283,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 106,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 177,06 g |
| Tuky | 96,96 g |
| – nasycené | 42,28 g |
| – nenasycené | 49,71 g |
| –– mononenasycené | 37,63 g |
| –– polynenasycené | 12,08 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 143,37 g |
| Cholesterol | 268 mg |
| Sodík | 306 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 403,25 g |
| – cukry | 23,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g uvařených fazolí | Fazole bílé | 750 g |
| 500 g 500 g vepřového masa (plecko, ořez) | Vepřová kýta | 500 g |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 75 g 75 g sádla | Sádlo vepřové | 75 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (asi 25 g) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |