Nutriční hodnoty (Čalamáda mistra kuchaře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 034 kJ / 1 442 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,00 g |
| Tuky | 8,70 g |
| – nasycené | 3,00 g |
| – nenasycené | 5,60 g |
| –– mononenasycené | 2,65 g |
| –– polynenasycené | 2,95 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 119,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 360 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 246,50 g |
| – cukry | 170,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 1/2 kg 1/2 kg červené papriky | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 1/2 kg 1/2 kg zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | 500 g |
| 1 kg 1 kg zelených rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| chilli paprika (nemusí být) | Chilli paprička sušená | |
| 1 1 Deko | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |