Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťavnatý švestkový koláč z jablíčkového těsta (Vyhovuje dietě dělená strava podle LK))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 665 kJ /
1 593 kcal
Bílkoviny31,26 g
– z toho živočišné bílkoviny7,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,90 g
Tuky17,73 g
– nasycené4,50 g
– nenasycené8,60 g
–– mononenasycené4,98 g
–– polynenasycené3,62 g
––– omega 30,31 g
Vláknina21,60 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 170 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy316,29 g
– cukry163,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velká jablka Jablko čerstvé 600 g
100 g 100 g tuku Rama Créme Bonjour Margarín 100 g
100 g 100 g fruktózy (nebo třtinového cukru či medu) Fruktóza 100 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
trochu trochu vody (nebo sójového, mandlového mléka) Voda
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
skořice (dle chuti) Skořice ceylonská
švestky (i jiné ovoce) Švestky čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.