Nutriční hodnoty (Brambásy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 854 kJ / 1 160 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,81 g |
| Tuky | 3,34 g |
| – nasycené | 0,47 g |
| – nenasycené | 1,52 g |
| –– mononenasycené | 0,71 g |
| –– polynenasycené | 0,81 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 43,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 799 mg |
| Sůl | 1,75 g |
| Sacharidy | 235,30 g |
| – cukry | 64,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-4 3-4 klobásy (dle vlastní chuti) | Klobása | |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 3-4 3-4 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 245 g |
| 2 - 3 2 - 3 čerstvé papriky (nebo papriková pasta cca 5 lžic) | Paprika červená čerstvá | 375 g |
| 5 lžic 5 lžic kečupu | Kečup sladký | 75 ml |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| chilli | Chilli paprička sušená | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku vody | Voda | 125 ml |
| koření podle chuti (být nemusí, já dala trošku trošku gyrosu) | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |