Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambásy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 854 kJ /
1 160 kcal
Bílkoviny29,81 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,81 g
Tuky3,34 g
– nasycené0,47 g
– nenasycené1,52 g
–– mononenasycené0,71 g
–– polynenasycené0,81 g
––– omega 30,10 g
Vláknina43,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 799 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy235,30 g
– cukry64,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 3-4 klobásy (dle vlastní chuti) Klobása
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
3-4 3-4 středně velké cibule Cibule čerstvá 245 g
2 - 3 2 - 3 čerstvé papriky (nebo papriková pasta cca 5 lžic) Paprika červená čerstvá 375 g
5 lžic 5 lžic kečupu Kečup sladký 75 ml
mletá paprika Paprika červená sušená
chilli Chilli paprička sušená
1/2 hrnku 1/2 hrnku vody Voda 125 ml
koření podle chuti (být nemusí, já dala trošku trošku gyrosu) Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.