Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno-tvarohový koláč s čepicí a skořicovou drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 450 kJ /
4 649 kcal
Bílkoviny65,05 g
– z toho živočišné bílkoviny23,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,75 g
Tuky198,36 g
– nasycené118,78 g
– nenasycené70,96 g
–– mononenasycené61,45 g
–– polynenasycené9,51 g
––– omega 31,11 g
Vláknina20,70 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 411 mg
Sůl1,54 g
Sacharidy640,47 g
– cukry375,20 g
––– laktóza5,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Hladká mouka 250 g 250 g Mouka pšeničná hladká 250 g
2-3 2-3 žloutky Vaječný žloutek 57.5 g
80 g 80 g krystal cukr Cukr bílý 80 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
120 g 120 g rozpuštěného másla (hera) Máslo kravské 120 g
80 g 80 g lehce povoleného másla (hera) Máslo kravské 80 g
80 g 80 g krupicového cukru Cukr bílý 80 g
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
cca 100-130 g cca 100-130 g polohrubé - hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 115 g
2-3 2-3 jablka Jablko čerstvé 375 g
skořice Skořice ceylonská
vanilkový cukr Cukr vanilkový
tvaroh v kostce Tvaroh polotučný
hustý pudink z 250 ml mléka Puding v prášku
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
cca 80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
kapka kapka rumu Rum
3 3 bílky Vaječný bílek 99 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.