Nutriční hodnoty (Jablečno-tvarohový koláč s čepicí a skořicovou drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 450 kJ / 4 649 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,75 g |
Tuky | 198,36 g |
– nasycené | 118,78 g |
– nenasycené | 70,96 g |
–– mononenasycené | 61,45 g |
–– polynenasycené | 9,51 g |
––– omega 3 | 1,11 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 411 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 640,47 g |
– cukry | 375,20 g |
––– laktóza | 5,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Hladká mouka 250 g 250 g | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
2-3 2-3 žloutky | Vaječný žloutek | 57.5 g |
80 g 80 g krystal cukr | Cukr bílý | 80 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
120 g 120 g rozpuštěného másla (hera) | Máslo kravské | 120 g |
80 g 80 g lehce povoleného másla (hera) | Máslo kravské | 80 g |
80 g 80 g krupicového cukru | Cukr bílý | 80 g |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
cca 100-130 g cca 100-130 g polohrubé - hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 115 g |
2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
tvaroh v kostce | Tvaroh polotučný | |
hustý pudink z 250 ml mléka | Puding v prášku | |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
cca 80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
kapka kapka rumu | Rum | |
3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |