Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno-tvarohový koláč s čepicí a skořicovou drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 450 kJ /
4 649 kcal
Bílkoviny65,05 g
– z toho živočišné bílkoviny23,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,75 g
Tuky198,36 g
– nasycené118,78 g
– nenasycené70,96 g
–– mononenasycené61,45 g
–– polynenasycené9,51 g
––– omega 31,11 g
Vláknina20,70 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 411 mg
Sůl1,54 g
Sacharidy640,47 g
– cukry375,20 g
––– laktóza5,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
2-3 2-3 žloutky Vaječný žloutek 57.5 g
80 g 80 g cukru krystal Cukr bílý 80 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
120 g 120 g rozpuštěného másla (nebo Hery) Máslo kravské 120 g
tuk na vymazání formy Margarín
80 g 80 g změklého másla (nebo Hery) Máslo kravské 80 g
80 g 80 g krupicového cukru Cukr bílý 80 g
1 špetka 1 špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
100-130 g 100-130 g polohrubé mouky (dle potřeby) Mouka pšeničná polohrubá 115 g
2-3 2-3 jablka Jablko čerstvé 375 g
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
vanilkový cukr Cukr vanilkový
250 g 250 g tvarohu (v kostce) Tvaroh polotučný 250 g
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
80 g 80 g cukru krystal Cukr bílý 80 g
pár kapek kapek rumu Rum
3 3 bílky Vaječný bílek 99 g
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.