Nutriční hodnoty (Jablečno-tvarohový koláč s čepicí a skořicovou drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 450 kJ / 4 649 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,75 g |
Tuky | 198,36 g |
– nasycené | 118,78 g |
– nenasycené | 70,96 g |
–– mononenasycené | 61,45 g |
–– polynenasycené | 9,51 g |
––– omega 3 | 1,11 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 411 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 640,47 g |
– cukry | 375,20 g |
––– laktóza | 5,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
2-3 2-3 žloutky | Vaječný žloutek | 57.5 g |
80 g 80 g cukru krystal | Cukr bílý | 80 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
120 g 120 g rozpuštěného másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 120 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
80 g 80 g změklého másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 80 g |
80 g 80 g krupicového cukru | Cukr bílý | 80 g |
1 špetka 1 špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
100-130 g 100-130 g polohrubé mouky (dle potřeby) | Mouka pšeničná polohrubá | 115 g |
2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
250 g 250 g tvarohu (v kostce) | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
80 g 80 g cukru krystal | Cukr bílý | 80 g |
pár kapek kapek rumu | Rum | |
3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |