Nutriční hodnoty (Sulc-huspenina z hříbků)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 542 kJ / 130 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,80 g |
| Tuky | 0,70 g |
| – nasycené | 0,63 g |
| – nenasycené | 0,07 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,07 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,50 g |
| – cukry | 3,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g očištěných tvrdších hříbků | Hřib čerstvý | 350 g |
| 170 ml 170 ml Deko nálev | Sůl mořská | |
| 230 ml 230 ml vody | Voda | 230 ml |
| 50 ml 50 ml vody na želatinu | Želatina vepřová | |
| 1 sáček 1 sáček sypké želatiny 10 g | Želatina vepřová | |
| podle chuti a potřeby cukr krupice | Cukr bílý |