Bylinkový kapr

suslajda Kuchařka:

Doba přípravy: 30.min. + uležení v lednici 4 porce Ryby 0 názorů

32

Suroviny

4 porce kapra
100 g másla, lžíci oleje
sůl
sušená citronová tráva
citronová kůra a šťáva z 1/2 citronu
oregano
citronový tymián
rozmarýn
šalvěj
kopr
pažitka
petrželová nať
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Očištěného kapra nasolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme v lednici asi 3 hodiny uležet.

  2. Omyté bylinky si nasekáme. Na pekáč dáme plátky másla. Přidáme kapra, kterého jsme mírně osušili. Na porce kapra rozdělíme nasekané bylinky, osolíme, posypeme citronovou trávou, pokapeme olejem.

  3. Vložíme do vyhřáté trouby na 180°C pečeme asi 15 - 20 min. Ke konci zapneme gril a ještě asi 5 min. grilujeme. Podáváme s vařeným bramborem.

Poznámka

Koření dáme od každého trochu. Záleží na každém a jeho chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 31 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bylinkový kapr

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo