Nutriční hodnoty (Lahodné hovězí plátky (ve vývaru, se zeleninou a křenem))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 660 kJ / 875 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 164,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,01 g |
| Tuky | 12,77 g |
| – nasycené | 5,48 g |
| – nenasycené | 5,98 g |
| –– mononenasycené | 5,15 g |
| –– polynenasycené | 0,83 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 13,18 g |
| Cholesterol | 353 mg |
| Sodík | 620 mg |
| Sůl | 1,47 g |
| Sacharidy | 15,81 g |
| – cukry | 9,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg hovězího zadního | Hovězí kýta | 500 g |
| 1/4 kg 1/4 kg hovězího předního masa s kostí (mohou být i morkové kosti) | Hovězí plec | 250 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| celý pepř | Pepř černý | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvý křen | Křen čerstvý |