Nutriční hodnoty (Bramborovo-rajčatový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 283 kJ / 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,93 g |
Tuky | 6,79 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 5,02 g |
–– mononenasycené | 3,25 g |
–– polynenasycené | 1,77 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 24,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 237 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 97,65 g |
– cukry | 43,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 středních brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
10 10 cherry rajčat | Rajčata cherry | 300 g |
7 lžic 7 lžic vývaru | Vývar hovězí | 105 ml |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
2 lžíce 2 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |