Nutriční hodnoty (Lečo - vegan)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 991 kJ / 476 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,66 g |
| Tuky | 16,82 g |
| – nasycené | 3,76 g |
| – nenasycené | 14,32 g |
| –– mononenasycené | 5,62 g |
| –– polynenasycené | 8,69 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 15,13 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 778 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 39,07 g |
| – cukry | 22,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 velkých bílých paprik | Paprika bílá čerstvá | |
| 5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 hrsti 2 hrsti kukuřičné krupice | Krupice kukuřičná hrubá | |
| 1 balení 1 balení marinovaného Tofu | Tofu marinované | 180 g |
| 1 litr 1 litr zeleninového vývaru nebo vody | Vývar zeleninový | 1000 ml |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 lžíce 1 lžíce lahůdkového droždí | Droždí lahůdkové | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |