Nutriční hodnoty (Kynutý koláč s jablky a pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 854 kJ / 3 789 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,06 g |
| Tuky | 71,24 g |
| – nasycené | 22,48 g |
| – nenasycené | 40,97 g |
| –– mononenasycené | 27,40 g |
| –– polynenasycené | 13,57 g |
| ––– omega 3 | 0,97 g |
| Vláknina | 41,36 g |
| Cholesterol | 563 mg |
| Sodík | 625 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 666,44 g |
| – cukry | 260,42 g |
| ––– laktóza | 36,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 60 g 60 g rozpuštěné Hery | Margarín | 60 g |
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 21 g 21 g droždí (1/2 kostky) | Droždí pekařské lisované | 21 g |
| 6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 30 g |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 48 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 vejce na potření těsta | Vejce slepičí | 70 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| mandlové lupínky | Mandle loupané |