Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulová stehna

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 2. 2010 19:02

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 708 kJ / 408 kcal
Bílkoviny2,94 g
Tuky33,50 g
Vláknina5,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Servírujeme napr. so zemiakovou kašou, na vrch ukladáme cibuľové krúžky, k tomu obľúbený zeleninový šalát.

Nám chutia aj studené, nielen čerstvo vysmažené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

misza

16. 1. 2011 22:42

Tohle určitě vyzkouším:-p Vypadá to skvěle:yes:

magdalenka

16. 1. 2011 20:19

Ivka, pretože viem, aké veci vychádzajú z tvojej kuchyne, som veľmi poctená, že si si vybrala a vyskúšala môj recept. Že vám chutilo, ma teší. A foto - nádhera!

isindy

16. 1. 2011 20:14

magdalenko, dnes jsem dělala k večeři, sice jsem použila oproti receptu kuřecí prsa, přesto to bylo výborné :yes: děkuji, posílám bod a nějaké obrázky :-K

magdalenka

24. 2. 2010 19:50

allis, ak sa snažíš a pricapuješ tú múku ručičkou a matláš sa v tom, tak sa to dá zvládnuť...teda niečo aj z maglajzu odkvapne, ale...a sme proti prskaniu pri smažení odolné, nie?

spagetka

24. 2. 2010 18:02

Tohle dělám, Magdi, máme stejný zdroj :-p;-):-D,
Allis - neboj se, fakt drží !!!!

allis

24. 2. 2010 17:58

Zní to moc zajímavě, cibuli máme taky rádi. Jen nechápu, jak se to těstíčko udrží na mase při obalování? :-)
A.

bara.it

24. 2. 2010 11:22

Magdalenko, my cibulovy jsme a tak musim vyzkouset. A taky nekteri z nas radi okousavame kosticky.:yes:4:yes:

magdalenka

24. 2. 2010 09:50

Paprička, samozrejme, vykostenie je nanajvýš vhodné...obyčajne pre seba vykosťujem, iba niekto u nás rád obhrýza, tak som to kvôli nemu napísala takto. (Minule som si všimla, ako Iljuša pri nejakom svojom recepte písala, že tiež radi obhrýzajú...)Pekný deň!

Paprika

23. 2. 2010 23:52

Magdalenko - a nebylo by lepší to už vykostit? Já tak nerada jím smažená nebo grilovaná kuřecí stehna, když maji kosti. Mám pocit, že je to u nich vždy nedodělané, ale to je asi můj problém.
jinak my jsme spíše česnekoví, ale můžeme zkusit i toto.;-)

magdalenka

23. 2. 2010 23:09

Jani, skús - ak ste "cibuľoví" ako my, bude ti chutiť...

JanaDorazinova

23. 2. 2010 22:34

Magdi, to musí být hodně zajímavá chuť, já dělám kuře moc ráda, určitě to zkusím:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí stehna recepty kuře obalované na cibuli kuřecí stehna na cibuli kuřeci stehna recepty s obrázky kureci ste kreolské curry recept jak usmažit cibulové kružky recept smažené cibulové kružky

Suroviny: stehno kuřecí, cibule, olej, nať petrželová, šťáva citronová, sůl, pepř, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Cibulová stehna

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x6vq