Nutriční hodnoty (Štika na pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 197 kJ / 764 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,33 g |
Tuky | 44,04 g |
– nasycené | 20,81 g |
– nenasycené | 21,93 g |
–– mononenasycené | 18,57 g |
–– polynenasycené | 3,37 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 0,16 g |
Cholesterol | 335 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 4,05 g |
– cukry | 1,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mořské štiky | Štika filet | 500 g |
50 g 50 g anglické slaniny nebo špeku | Anglická slanina | 50 g |
2 2 pórky | Pórek čerstvý | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
1 dcl 1 dcl vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
špetka špetka pepře | Pepř černý |