Nutriční hodnoty (Štika na pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 197 kJ / 764 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 71,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,33 g |
| Tuky | 44,04 g |
| – nasycené | 20,81 g |
| – nenasycené | 21,93 g |
| –– mononenasycené | 18,57 g |
| –– polynenasycené | 3,37 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 0,16 g |
| Cholesterol | 335 mg |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,60 g |
| Sacharidy | 4,05 g |
| – cukry | 1,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mořské štiky | Štika filet | 500 g |
| 50 g 50 g anglické slaniny nebo špeku | Anglická slanina | 50 g |
| 2 2 pórky | Pórek čerstvý | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 dcl 1 dcl vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| špetka špetka pepře | Pepř černý |