Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s hráškovým a celerovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 580 kJ / 139 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,05 g |
| Tuky | 6,31 g |
| – nasycené | 3,77 g |
| – nenasycené | 2,22 g |
| –– mononenasycené | 1,66 g |
| –– polynenasycené | 0,56 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 12,15 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 268 mg |
| Sůl | 0,59 g |
| Sacharidy | 8,92 g |
| – cukry | 5,41 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| hrnek hrnek hrášku | Hrášek zelený | |
| 1 1 větší trojúhelníček taveného sýra | Sýr tavený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 1/2 většího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
| 4-5 koleček 4-5 koleček panenské svíčkové vysokých 2 cm | Hovězí svíčková | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| rostlinný olej | Olej řepkový |