Nutriční hodnoty (Hruškovník - moučník plný hrušek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 963 kJ / 3 576 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,16 g |
Tuky | 182,10 g |
– nasycené | 95,20 g |
– nenasycené | 79,00 g |
–– mononenasycené | 60,81 g |
–– polynenasycené | 18,19 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 28,35 g |
Cholesterol | 941 mg |
Sodík | 359 mg |
Sůl | 1,43 g |
Sacharidy | 406,98 g |
– cukry | 185,48 g |
––– laktóza | 3,53 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
140 g 140 g másla | Máslo kravské | 140 g |
100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
225 g 225 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 225 g |
3 lžičky 3 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 lžička 1 lžička koření do perníku | Perníkové koření | 5 g |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
500 g 500 g hrušek (oloupaných, zbavených jádřinců a nakrájených na kostičky) | Hruška čerstvá | 500 g |
50 g 50 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 50 g |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
25 g 25 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 25 g |
25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g |