Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicová omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie619 kJ /
148 kcal
Bílkoviny3,88 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,88 g
Tuky1,01 g
– nasycené0,29 g
– nenasycené0,56 g
–– mononenasycené0,12 g
–– polynenasycené0,44 g
––– omega 30,03 g
Vláknina14,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 181 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy24,90 g
– cukry18,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
máslo Máslo kravské
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g celer Celer bulva čerstvá 100 g
100 g 100 g mrkev Mrkev čerstvá 100 g
100 g 100 g jablko Jablko čerstvé 100 g
sklenka sklenka víno bílé Víno bílé suché
vývar (jen v nouzi voda) Vývar hovězí
1 1 polévková lžíce skořice mletá Skořice ceylonská mletá
1 1 polévková lžíce rajčatový protlak Protlak rajčatový
Sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
med Med nepasterovaný
cukr Cukr bílý
karamel Karamel
citron Citrón čerstvý
ocet Ocet lihový
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
mouka na záklechtku Mouka pšeničná hladká
ŠLEHAČKA Šlehačka 35%
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.