Nutriční hodnoty (Světlý korpus)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 557 kJ / 2 045 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,55 g |
| Tuky | 71,20 g |
| – nasycené | 11,82 g |
| – nenasycené | 46,24 g |
| –– mononenasycené | 33,24 g |
| –– polynenasycené | 13,00 g |
| ––– omega 3 | 2,77 g |
| Vláknina | 5,10 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 599 mg |
| Sůl | 1,85 g |
| Sacharidy | 285,60 g |
| – cukry | 158,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 170 g 170 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 170 g |
| 10 g 10 g kypřícího prášku | Kypřící prášek | 10 g |
| 30 ml 30 ml oleje | Olej řepkový | 30 ml |