Nutriční hodnoty (Bůček na cibuli a jablíčkach)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 418 kJ / 3 924 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 157,32 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,32 g | 
| Tuky | 300,05 g | 
| – nasycené | 78,20 g | 
| – nenasycené | 157,64 g | 
| –– mononenasycené | 127,89 g | 
| –– polynenasycené | 29,75 g | 
| ––– omega 3 | 1,49 g | 
| Vláknina | 39,00 g | 
| Cholesterol | 460 mg | 
| Sodík | 650 mg | 
| Sůl | 1,00 g | 
| Sacharidy | 133,80 g | 
| – cukry | 75,80 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg bůčku | Vepřový bok | 1000 g | 
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g | 
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g | 
| tymián | Tymián sušený | |
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g | 
| sul | Sůl mořská | |
| mletý pepř černý | Pepř černý | |
| kmín | Kmín |