Nutriční hodnoty (Chléb z domácí pekárny - vlastní recept)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 354 kJ / 2 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,50 g |
Tuky | 44,68 g |
– nasycené | 4,28 g |
– nenasycené | 37,01 g |
–– mononenasycené | 22,23 g |
–– polynenasycené | 14,78 g |
––– omega 3 | 3,31 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 435,93 g |
– cukry | 24,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 ml 350 ml vlažné vody | Voda | 350 ml |
2 2 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
200 g 200 g žitné mouky - chlebové | Mouka žitná hladká | 200 g |
200 g 200 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky sušeného droždí(pekárenské). | Droždí sušené | 7.5 g |