Nutriční hodnoty (Pečená husokachna na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 299 kJ / 310 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,81 g |
| Tuky | 1,61 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 0,80 g |
| –– mononenasycené | 0,15 g |
| –– polynenasycené | 0,65 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 18,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 146 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 50,81 g |
| – cukry | 44,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 husokachna | Husa | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| jalovec | Jalovec sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| 200 ml 200 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |