Nutriční hodnoty (Dýňová polévka s máslem z kešu ořechů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 458 kJ / 1 783 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,70 g |
| Tuky | 123,53 g |
| – nasycené | 30,27 g |
| – nenasycené | 85,41 g |
| –– mononenasycené | 64,60 g |
| –– polynenasycené | 20,81 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 23,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 101,33 g |
| – cukry | 21,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g dýně hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 600 g |
| 1 l 1 l hovězího vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
| 250 g 250 g másla z kešu ořechů | Kešu | 250 g |