Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová polévka s máslem z kešu ořechů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 458 kJ /
1 783 kcal
Bílkoviny56,37 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,70 g
Tuky123,53 g
– nasycené30,27 g
– nenasycené85,41 g
–– mononenasycené64,60 g
–– polynenasycené20,81 g
––– omega 30,96 g
Vláknina23,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy101,33 g
– cukry21,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g dýně hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá 600 g
1 l 1 l hovězího vývaru Vývar hovězí 1000 ml
250 g 250 g másla z kešu ořechů Kešu 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.