Nutriční hodnoty (Dýňová polévka s máslem z kešu ořechů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 458 kJ / 1 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,70 g |
Tuky | 123,53 g |
– nasycené | 30,27 g |
– nenasycené | 85,41 g |
–– mononenasycené | 64,60 g |
–– polynenasycené | 20,81 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 101,33 g |
– cukry | 21,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g dýně hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 600 g |
1 l 1 l hovězího vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
250 g 250 g másla z kešu ořechů | Kešu | 250 g |