Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tortellini s bylinkovou náplní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 381 kJ /
3 437 kcal
Bílkoviny167,08 g
– z toho živočišné bílkoviny114,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,00 g
Tuky162,42 g
– nasycené69,04 g
– nenasycené58,39 g
–– mononenasycené45,09 g
–– polynenasycené13,30 g
––– omega 32,71 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 1,70 g
Sodík 2,53 g
Sůl6,31 g
Sacharidy317,69 g
– cukry38,68 g
––– laktóza14,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
400 gramů 400 gramů mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
200 gramů 200 gramů špenátu Špenát čerstvý 200 g
300 gramů 300 gramů Ricotty Ricotta 300 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
100 gramů 100 gramů strouhaného Parmazánu Parmezán 100 g
3 lžíce 3 lžíce sekané petrželky Petržel nať čerstvá 45 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
muškátový oříšek Muškátový oříšek
50 gramů 50 gramů Parmazánu Parmezán 50 g
trocha trocha másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.