Nutriční hodnoty (Tortellini s bylinkovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 381 kJ / 3 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 114,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,00 g |
Tuky | 162,42 g |
– nasycené | 69,04 g |
– nenasycené | 58,39 g |
–– mononenasycené | 45,09 g |
–– polynenasycené | 13,30 g |
––– omega 3 | 2,71 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 1,70 g |
Sodík | 2,53 g |
Sůl | 6,31 g |
Sacharidy | 317,69 g |
– cukry | 38,68 g |
––– laktóza | 14,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
400 gramů 400 gramů mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
200 gramů 200 gramů špenátu | Špenát čerstvý | 200 g |
300 gramů 300 gramů Ricotty | Ricotta | 300 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
100 gramů 100 gramů strouhaného Parmazánu | Parmezán | 100 g |
3 lžíce 3 lžíce sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
50 gramů 50 gramů Parmazánu | Parmezán | 50 g |
trocha trocha másla | Máslo kravské |