Nutriční hodnoty (Dýničky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 735 kJ / 3 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,45 g |
Tuky | 102,14 g |
– nasycené | 58,85 g |
– nenasycené | 37,97 g |
–– mononenasycené | 30,60 g |
–– polynenasycené | 7,37 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 24,60 g |
Cholesterol | 525 mg |
Sodík | 3,40 g |
Sůl | 8,39 g |
Sacharidy | 446,83 g |
– cukry | 131,58 g |
––– laktóza | 9,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g Hokkaido dýně | Dýně Hokkaidó čerstvá | 300 g |
400-500 g 400-500 g hladké mouky - podle savosti mouky | Mouka pšeničná hladká | 450 g |
150-200 ml 150-200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 175 ml |
80-100 g 80-100 g cukru krupice | Cukr bílý | 90 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 sáček 1 sáček sušeného droždí | Droždí sušené | 7 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
(stopky - pekanové ořechy nebo je udělat z těsta) | Pekan |