Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový a jablečný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 124 kJ /
1 464 kcal
Bílkoviny76,58 g
– z toho živočišné bílkoviny67,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,22 g
Tuky77,48 g
– nasycené44,28 g
– nenasycené28,00 g
–– mononenasycené23,81 g
–– polynenasycené4,18 g
––– omega 30,80 g
Vláknina24,61 g
Cholesterol 718 mg
Sodík 2,24 g
Sůl5,42 g
Sacharidy104,47 g
– cukry59,25 g
––– laktóza2,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 listové těsto nebo křehké Listové těsto
5 5 větších vařených brambor ve slupce Brambor zimní 250 g
3 3 šťavnatá jablka Jablko čerstvé 450 g
1-2 1-2 červené cibule Cibule červená čerstvá 103.5 g
cca 20 dkg 20 dkg sýra raclette (když ho nahradit, tak blaťáckým zlatem) Eidam 45% t. v s. 200 g
6 plátků 6 plátků tyrolského špeku Špek
1/2 1/2 červené papriky (kapie) Paprika červená čerstvá 75 g
1 1 kysaná smetana (creme fraiche) Smetana kravská zakysaná 12%
2 2 větší čerstvá vejce Vejce slepičí 140 g
špetka špetka bylinkové soli Sůl bylinková
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
tymián Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.