Nutriční hodnoty (Bramborový a jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 124 kJ / 1 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,22 g |
Tuky | 77,48 g |
– nasycené | 44,28 g |
– nenasycené | 28,00 g |
–– mononenasycené | 23,81 g |
–– polynenasycené | 4,18 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 24,61 g |
Cholesterol | 718 mg |
Sodík | 2,24 g |
Sůl | 5,42 g |
Sacharidy | 104,47 g |
– cukry | 59,25 g |
––– laktóza | 2,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 listové těsto nebo křehké | Listové těsto | |
5 5 větších vařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 250 g |
3 3 šťavnatá jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
1-2 1-2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 103.5 g |
cca 20 dkg 20 dkg sýra raclette (když ho nahradit, tak blaťáckým zlatem) | Eidam 45% t. v s. | 200 g |
6 plátků 6 plátků tyrolského špeku | Špek | |
1/2 1/2 červené papriky (kapie) | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1 1 kysaná smetana (creme fraiche) | Smetana kravská zakysaná 12% | |
2 2 větší čerstvá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
špetka špetka bylinkové soli | Sůl bylinková | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený |