Nutriční hodnoty (Panenka ve slanině s pepřovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 927 kJ / 700 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,31 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
| Tuky | 62,00 g |
| – nasycené | 38,18 g |
| – nenasycené | 22,44 g |
| –– mononenasycené | 19,04 g |
| –– polynenasycené | 3,40 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 5,50 g |
| Cholesterol | 177 mg |
| Sodík | 293 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 26,44 g |
| – cukry | 3,74 g |
| ––– laktóza | 2,74 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřová panenka | Vepřová panenka | |
| anglická slanina | Anglická slanina | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce celého pepře | Pepř černý | 15 g |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hrubě drceného pepře | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
| 100 ml 100 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 100 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 10 g |