Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s vajíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 527 kJ / 1 321 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 49,50 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,32 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,18 g | 
| Tuky | 65,27 g | 
| – nasycené | 11,55 g | 
| – nenasycené | 42,15 g | 
| –– mononenasycené | 21,44 g | 
| –– polynenasycené | 20,71 g | 
| ––– omega 3 | 0,86 g | 
| Vláknina | 12,54 g | 
| Cholesterol | 1,08 g | 
| Sodík | 1,49 g | 
| Sůl | 3,39 g | 
| Sacharidy | 128,80 g | 
| – cukry | 20,04 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 4 4 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 280 g | 
| 150 g 150 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 150 g | 
| 4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml | 
| 1 1 malý jogurt (150ml) | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
| 2 lžíce 2 lžíce tatarky | Tatarská omáčka | 30 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce horčice | Hořčice plnotučná | 15 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce křenu | Křen čerstvý | 15 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | 
 
	