Nutriční hodnoty (Katův šleh a bramboráčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 179 kJ / 1 716 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 141,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 122,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,17 g |
| Tuky | 56,54 g |
| – nasycené | 9,50 g |
| – nenasycené | 37,16 g |
| –– mononenasycené | 27,17 g |
| –– polynenasycené | 10,00 g |
| ––– omega 3 | 1,92 g |
| Vláknina | 31,74 g |
| Cholesterol | 718 mg |
| Sodík | 4,10 g |
| Sůl | 10,50 g |
| Sacharidy | 147,46 g |
| – cukry | 38,91 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 svazek 1 svazek naťové cibulky (pouze bílá část) | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 červená paprika čerstvá | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
| 300 g 300 g sterilovaného leča | Zelenina směs sterilovaná | 300 g |
| 1 1 kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
| 2 lžíce 2 lžíce worcesterové omáčky (Heinz) | Worcestrová omáčka | 30 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce kvalitního kečupu | Kečup sladký | 60 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| tuk do pánve | Margarín | |
| 2 2 velké brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sušené majoránky | Majoránka sušená | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 4-5 lžic 4-5 lžic strouhanky | Strouhanka pšeničná | 67.5 g |
| tuk na smažení | Olej řepkový |