Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Katův šleh a bramboráčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 179 kJ /
1 716 kcal
Bílkoviny141,53 g
– z toho živočišné bílkoviny122,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,17 g
Tuky56,54 g
– nasycené9,50 g
– nenasycené37,16 g
–– mononenasycené27,17 g
–– polynenasycené10,00 g
––– omega 31,92 g
Vláknina31,74 g
Cholesterol 718 mg
Sodík 4,10 g
Sůl10,50 g
Sacharidy147,46 g
– cukry38,91 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kýty Vepřová kýta 500 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 svazek 1 svazek naťové cibulky (pouze bílá část) Cibulka jarní čerstvá
1 1 červená paprika čerstvá Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 feferonka Chilli paprička čerstvá
300 g 300 g sterilovaného leča Zelenina směs sterilovaná 300 g
1 1 kyselá okurka Okurka polní zavařená
2 lžíce 2 lžíce worcesterové omáčky (Heinz) Worcestrová omáčka 30 ml
4 lžíce 4 lžíce kvalitního kečupu Kečup sladký 60 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
tuk do pánve Margarín
2 2 velké brambory Brambor zimní 100 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce sušené majoránky Majoránka sušená 15 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
4-5 lžic 4-5 lžic strouhanky Strouhanka pšeničná 67.5 g
tuk na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.