Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkové jablečné donuty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 307 kJ /
3 420 kcal
Bílkoviny52,23 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,51 g
Tuky175,02 g
– nasycené17,68 g
– nenasycené140,79 g
–– mononenasycené100,20 g
–– polynenasycené40,59 g
––– omega 311,67 g
Vláknina20,28 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 908 mg
Sůl2,56 g
Sacharidy398,70 g
– cukry218,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru krupice Cukr bílý 187.5 g
1 1 malý bílý jogurt (150g) Jogurt kravský bílý 1,5%
2 2 střední jablka Jablko čerstvé 300 g
1 sáček 1 sáček čokoládového pudinku Puding v prášku 48 g
160 g 160 g bezlepkové mouky (universální od Schäru) Mouka pohanková 160 g
2 lžíce 2 lžíce jablečné vlákniny (z lékárny) Vláknina jablečná
140 g 140 g oleje Olej řepkový 140 ml
3/4 3/4 prášku do pečiva Kypřící prášek 9 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky xantanové gumy E415 - Xanthan
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
čokoláda na polevu Čokoláda mléčná 30%
mák Mák modrý
kokos Kokos strouhaný
mleté ořechy atd. Vlašské ořechy mleté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.