Nutriční hodnoty (Zapečená špagetová dýně ala carbonara)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 129 kJ / 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 73,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,37 g |
| Tuky | 68,63 g |
| – nasycené | 42,77 g |
| – nenasycené | 25,00 g |
| –– mononenasycené | 20,36 g |
| –– polynenasycené | 4,64 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 3,38 g |
| Cholesterol | 359 mg |
| Sodík | 2,86 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 15,27 g |
| – cukry | 11,81 g |
| ––– laktóza | 2,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 špagetová dýně | Dýně špagetová | |
| 200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 200 g 200 g sýra gorgonzola (nivy, parmezánu) | Gorgonzola | 200 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 hrst 1 hrst bazalky | Bazalka čerstvá | |
| olivovový olej | Olej řepkový | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |