Nutriční hodnoty (Sirky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 788 kJ / 2 578 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,60 g |
| Tuky | 167,83 g |
| – nasycené | 35,11 g |
| – nenasycené | 122,24 g |
| –– mononenasycené | 65,55 g |
| –– polynenasycené | 56,69 g |
| ––– omega 3 | 6,52 g |
| Vláknina | 11,10 g |
| Cholesterol | 213 mg |
| Sodík | 278 mg |
| Sůl | 0,79 g |
| Sacharidy | 223,15 g |
| – cukry | 35,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 30 g 30 g cukr moučka | Cukr bílý | 30 g |
| 200 g 200 g tuku na pečení | Margarín | 200 g |
| 60 g 60 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 60 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
| 3 3 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| čokoláda (nebo čokoládová poleva) | Čokoláda mléčná 30% |