Nutriční hodnoty (Mramorová bábovka se strouhanými jablky - vláčná a rychlá)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 690 kJ / 4 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 69,20 g |
Tuky | 210,85 g |
– nasycené | 49,08 g |
– nenasycené | 146,81 g |
–– mononenasycené | 104,72 g |
–– polynenasycené | 42,10 g |
––– omega 3 | 11,08 g |
Vláknina | 38,30 g |
Cholesterol | 912 mg |
Sodík | 775 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 583,13 g |
– cukry | 223,03 g |
––– laktóza | 6,53 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku krupicového cukru | Cukr bílý | 125 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |