

Ševcovský mls
Suroviny
- 500 g měkkého salámu
- 100 g Majolky®
- 1 cibule
- 2 sterilované okurky
- 2 lžíce rostlinného oleje
- 2 lžíce plnotučné hořčice
- lžíce jemného kečupu
- lžíce worchestru
- 3 kostky cukru
Postup přípravy receptu
Salám, cibuli a okurky umeleme na masovém mlýnku.
Olej, hořčici, kečup, ocet, worchester a 3 kostky cukru svaříme.
Po vychladnutí zamícháme do umletého salámu a přidáme majolku.
Opět dobře promícháme.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Ševcovský mls
-
Yvona: V jiném receptu jsem našel, že octa mají být také 2 plž. Dělal jsem ho, jen v jiné konzistenci, a je opravdu vynikající.
http://clupmi.blog.cz/1406/slovacky-salat-podle-ma... -
V postupu máte napsaný ocet,ale v surovinách ho nemáte tak nikdo neví kolik toho octu tam dát.Jinak ševcovský mls dělávám hodně a je výborný.
-
Tato pomazánka je tu 5x téměř totožná. Je fakt dobrá.