Nutriční hodnoty (Kuřecí špíz v pomerančové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 67 kJ / 16 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,63 g |
| Tuky | 0,04 g |
| – nasycené | 0,02 g |
| – nenasycené | 0,02 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,02 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,47 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,15 g |
| – cukry | 0,21 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí řízky ( prsní nebo stehenní ) | Kuře prso | |
| jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| 2 2 polévkové lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
| 1 1 polévková lžíce ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | |
| 1 1 polévková lžíce medu | Med nepasterovaný | |
| cca 1 cm cca 1 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| 1 1 polévková lžíce škrobu na konečné zahuštění omáčky | Bramborový škrob |