Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kugeľ na sladko

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

14. 5. 2009 21:13

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 903 kJ / 2 128 kcal
Bílkoviny49,56 g
Tuky19,46 g
Vláknina24,40 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 244 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy426,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jedlo je zo židovskej kuchyne. Je to niečo iné ako ryžový nákyp.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paprika Paprika

15. 5. 2009 19:04

Tejajo, já bych si dala hned:-p. Ty máš spostu receptů, do kterých bych šla, ale když to ukážu doma, tak mi to neprojde.:-( Já mám chlapce masožravce. :-D;-)

Iljusa Iljusa

15. 5. 2009 18:23

tejajo - moc pěkné :-p:yes:

tejaja tejaja

15. 5. 2009 07:21

Hrozienkami nešetrite, a zapekajte to pomaličky, tak na 150 °C, každý kugel, aj slaný, sa pečie dlho a na nižšej teplote. V židovských rodinách sa kedysi pripravoval v noci z piatka na sobotu, pretože v sobotu sa nesmelo robiť nič, ani variť.

Marta Marta

14. 5. 2009 22:42

mám rýži nasladko velmi ráda, a tohle je opravdu jednoduchá a lákavá úprava :yes:, jen ti mojí lumpíci to nechtějí, ale třeba se "polepší" :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 5. 2009 21:41

;-):yes: Díky, Terezko

tejaja tejaja

14. 5. 2009 21:39

Nepolieva sa to ničím, ale podáva sa s kompótom, môžeš to poliať kompótovou šťavou. Idem ten kompót doplniť. Ryžu varím vo vode, ale skôr by som povedala, že dusím. Bez ohľadu na to, kde ryžu používam, dusím ju, len ak to má byť na sladko, tak bez oleja, cibule a pod., len osolím a zalejem malým množstvom vody. Je chutnejšia ako varená vo väčšom množstve vody.

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 5. 2009 21:22

Tak, tenhle "rýžový nákyp" Se mi zamlouvá! A má se to taky pak pocukrovat a polít máslem?:-)Mńam!!:yes: Jo a Terezko, ta rýže se vaří ve vodě?:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ravioli recept na sladko rýže na sladko jídla na sladko rýže nasladko čočka na sladko rýže nasladko recept cibule na sladko ravioly na sladko ravioli na sladko recepty na sladko rýže ma sladko židovský kugel jídlo na sladko zidovske jidlo recept na ryzu na sladko židovský recept-na sobotu kugl rýžový rýže na na sladko jednoducha ryze nasladko bezmasý segedín

Suroviny: rýže, rozinky, jablko, vejce, cukr, sůl, skořice

TopRecepty.cz

Kugeľ na sladko

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lOk6