Nutriční hodnoty (Žampionky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 894 kJ / 2 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,41 g |
Tuky | 115,09 g |
– nasycené | 69,04 g |
– nenasycené | 41,53 g |
–– mononenasycené | 35,88 g |
–– polynenasycené | 5,65 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 6,82 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 352,62 g |
– cukry | 112,25 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
225 g 225 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 225 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
100 g 100 g kukuřičného škrobu (gustin, maizena apod, já jsem dala Krémový prášek, který je už s vanilkovou příchutí) | Škrob kukuřičný | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
špetička špetička soli | Sůl mořská | |
1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva (= 8 g) | Kypřící prášek | |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
pokud máte čistý kukuřičný škrob | Škrob kukuřičný | |
vanilku na ochucení | Vanilkové lusky | |