Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čevabčiči v celerové omáčce

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 2. 2013 13:22

Suroviny

Porce: 4 osoby

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 912 kJ / 1 413 kcal
Bílkoviny96,16 g
Tuky83,76 g
Vláknina23,28 g
Cholesterol 499 mg
Sodík 568 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy61,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://recepty-online3.webnode.cz/recepty/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Roxana

19. 4. 2016 23:05

Iness: naučila jsem se nezahušťovat, či škrobem. Mouku mimořádně, ne jako dříve, ale alergii na lepek nemáme s manželem ani jeden, jen to nemám za zdravé, mouka je tak přelepkovaná (aby pečivo mělo pěkný tvar a drželo), bělená a nevím co ještě. Docela mi ji zprotivili.:no:

Zdenka

16. 4. 2016 18:32

tenhle recept jsem taky zazaridila do naseho jidelnicku :-)

aubin 59

8. 2. 2014 14:56

dost dobrý,díky za recept!:-p

Iness

7. 12. 2013 23:10

Katastrophe:Jsem moc ráda, že vám tohle netradiční jídlo chutnalo :-)

Katastrophe

7. 12. 2013 21:34

Měla jsem mleté krůtí a tohle byla výborná volba :)
Táta už říkal, že mi zajede pro další maso, abych mohla zopakovat tento recept :-D
Omáčka výborná a zvlášť, když se do druhého dne ještě rozležela... :-8

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 2. 2013 20:25

Ten,kdo tady pravidelně nechodí,většinou sám sobě škodí(i rodince u stolu):-D:-D:-DJá jsem dnes celerovala s hovězím masem;-)
Máš to velice hezky připravené:-Krecept se mi moc líbí:-K:-p

Iness Iness

9. 2. 2013 12:37

Colombo65:Děkuji jsi milý :-).

Colombo65 Colombo65

9. 2. 2013 12:31

Velmi povedené již od pohledu - rád bych ochutnal;-);-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 2. 2013 21:04

Kde je celer, to já můžu:-p

Iness Iness

8. 2. 2013 19:58

rihana: Je rozhodně zdravější než mouka;-). Bramborový škrob se doporučuje hlavně pro alergiky na lepek, kterým není dovoleno zahušťovat moukou. Škrob totiž obsahuje z 80% sacharidy a z 20% tuky a bílkoviny.:-)
Ale samozřejmě můžeš zahustit i moukou :-).

rihana

8. 2. 2013 19:46

Jen mě trochu vadí ten solamil, ale asi by to šlo zahustit trochou mouky. Vyzkouším.

BILKOVAI BILKOVAI

8. 2. 2013 17:30

Recept mě velmi zaujal,láká mě vyzkoušet ho;-) Iness, velmi zdařilé fotky:yes:

Roxana

8. 2. 2013 14:51

Iness:Maso může, celer milujeme oba, ale nesmí teď nic z bílé mouky, proto knedlíky hned škrtám (v hlavě), já se z těch diet stejně jednou pominu....dám vědět, určitě.:yes:

Jajda

8. 2. 2013 14:37

Iness perfektní nápad na lehkou zdravou omáčku bez smetany:-p. Díky za inspiraci:-K

suslajda suslajda

8. 2. 2013 14:33

Celer mám ráda omáčku jsem také ještě ze samotného nedělala, ale co není může být:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: omáčka k čevabčiči kruti cevabcici čevabčiči z krůtího masa čevabčiči omacka čevabčiči s omáčkou civapcici omacka na cevabcici čevapčiči v omačce zeleninové čevabčiči čevabčiči celerova omacka čivabčiči s omáčkou čevabčiči s celerovou omáčkou cevabcici z krutiho mleteho omačka k čevapčiči celerová omáčka z výpeku čevabčiči s omáčka celerové karbanátky zdrave čevabčiči cevabcici krutiho masa

Suroviny: maso mleté, majoránka, česnek, pepř mletý, chilli, vejce, paprika sušená sladká, cibule, sůl, cibule, máslo, celer, paprika sušená sladká, tymián, pepř, vývar zeleninový, solamyl, česnek, sůl

TopRecepty.cz

Čevabčiči v celerové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wg6g