Nutriční hodnoty (Vinné cukroví I.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 796 kJ / 3 536 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,68 g |
| Tuky | 258,33 g |
| – nasycené | 161,81 g |
| – nenasycené | 90,59 g |
| –– mononenasycené | 80,90 g |
| –– polynenasycené | 9,69 g |
| ––– omega 3 | 1,22 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 978 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 243,72 g |
| – cukry | 36,85 g |
| ––– laktóza | 2,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 300 g 300 g másla (Hera) | Máslo kravské | 300 g |
| 6 lžic 6 lžic bílého vína | Víno bílé suché | 90 ml |
| 1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
| moučkový cukr | Cukr bílý |