Nutriční hodnoty (Letní rajčatový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 335 kJ / 1 036 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,62 g |
| Tuky | 67,86 g |
| – nasycené | 36,55 g |
| – nenasycené | 30,32 g |
| –– mononenasycené | 16,55 g |
| –– polynenasycené | 13,77 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 2,88 g |
| Cholesterol | 290 mg |
| Sodík | 4,21 g |
| Sůl | 10,25 g |
| Sacharidy | 29,05 g |
| – cukry | 25,25 g |
| ––– laktóza | 16,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 20-30 dkg 20-30 dkg Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
| 20 dkg 20 dkg měkkého salámu např. Gothaj | Měkký salám | 200 g |
| majonéza | Majonéza | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |