Nutriční hodnoty (Soté z králičího a kuřecího masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 128 kJ / 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 172,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 165,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,47 g |
| Tuky | 11,83 g |
| – nasycené | 3,92 g |
| – nenasycené | 6,61 g |
| –– mononenasycené | 3,70 g |
| –– polynenasycené | 2,91 g |
| ––– omega 3 | 1,46 g |
| Vláknina | 12,14 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 422 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 42,54 g |
| – cukry | 34,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 4 4 králičí nugetky (panenka) | ||
| 1 1 velká červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 2 oranžové kapie | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 4 dcl 4 dcl silného kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 400 ml |
| 1 hrst 1 hrst petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička francouzského másla - viz. poznámka | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |