Nutriční hodnoty (Tuňákový salát s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 112 kJ / 27 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,75 g |
| Tuky | 0,15 g |
| – nasycené | 0,03 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,09 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 4,50 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 plechovka 1 plechovka červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
| 1 1 plechovka kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| 1-2 1-2 (vařené a na kostičky nakrájené) mrkve | Mrkev čerstvá | 75 g |
| sterilovanou kapii | Paprika červená sterilovaná | |
| větší konzervu konzervu tuňáka v oleji | Tuňák v oleji | |
| sůl | Sůl mořská |