Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňové lívance)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 14

Energie8 687 kJ /
2 076 kcal
Bílkoviny69,18 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,50 g
Tuky18,06 g
– nasycené4,07 g
– nenasycené9,60 g
–– mononenasycené3,88 g
–– polynenasycené5,73 g
––– omega 30,53 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 349 mg
Sůl2,13 g
Sacharidy398,65 g
– cukry32,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnečky 2 hrnečky mouky (1 hrneček 250 ml) Mouka pšeničná hladká 500 g
2 2 polévkové lžíce hnědého cukru Cukr třtinový
1 1 polévková lžíce bílého cukru Cukr bílý
2 2 kávové lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 24 g
1 1 kávová lžička jedlé sody Jedlá soda
1/2 1/2 kávové lžičky soli Sůl mořská
1 hrneček 1 hrneček dyňove pyré Pyré z dýně Hokkaidó 250 g
1 1 kávová lžička skořice Skořice ceylonská
1/2 1/2 kávové lžičky nového koření Nové koření
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 a 1/2 hrnečku mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
2 2 polévkové lžíce oleje Olej řepkový
2 2 polévkové lžíce citrónové stavy Šťáva z citrónu
2 2 kávové lžičky citrónové kůry Citronová kúra čerstvá
1 1 kávová lžička oleje na vymazání pánve Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.