Nutriční hodnoty (Pečené koleno á la "Růženka")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 439 kJ / 344 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,77 g |
| Tuky | 1,58 g |
| – nasycené | 0,55 g |
| – nenasycené | 0,96 g |
| –– mononenasycené | 0,17 g |
| –– polynenasycené | 0,79 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,23 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,81 g |
| Sůl | 7,35 g |
| Sacharidy | 73,86 g |
| – cukry | 23,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| zadní vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| černé pivo | Pivo tmavé 10ᵒ | |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 1 PL 1 PL worchesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
| 2 PL 2 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 6 PL 6 PL ostrého kečupu | Kečup ostrý | 90 ml |
| 1 KL 1 KL medu | Med nepasterovaný | 18 g |
| 2 KL 2 KL gyros koření | Provensálské koření | 10 g |
| 1 KL 1 KL solamylu | Bramborový škrob | 5 g |