Nutriční hodnoty (Noky se špenátem a čerstvým sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 804 kJ / 1 387 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
| Tuky | 124,06 g |
| – nasycené | 64,03 g |
| – nenasycené | 55,11 g |
| –– mononenasycené | 46,82 g |
| –– polynenasycené | 8,29 g |
| ––– omega 3 | 0,74 g |
| Vláknina | 2,20 g |
| Cholesterol | 409 mg |
| Sodík | 1,70 g |
| Sůl | 4,21 g |
| Sacharidy | 14,59 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 12,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g směsi na jáhlové těsto | ||
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 150 g 150 g čerstvého sýru | Sýr hrudkový kravský | 150 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 80-100 g 80-100 g tyrolského špeku (nebo pršutu) | Špek | 90 g |
| 100 g 100 g čerstvého špenátu | Špenát čerstvý | 100 g |
| trocha trocha másla | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |