Nutriční hodnoty (Krůtí řízky pod peřinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 513 kJ / 1 318 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 188,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 186,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,16 g |
| Tuky | 48,87 g |
| – nasycené | 24,97 g |
| – nenasycené | 19,49 g |
| –– mononenasycené | 15,79 g |
| –– polynenasycené | 3,71 g |
| ––– omega 3 | 1,41 g |
| Vláknina | 3,84 g |
| Cholesterol | 685 mg |
| Sodík | 1,99 g |
| Sůl | 4,90 g |
| Sacharidy | 29,32 g |
| – cukry | 25,55 g |
| ––– laktóza | 13,55 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g krůtích prsou | Krůta prsa bez kůže | 600 g |
| 200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 150 g 150 g jemne strouhaného tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 100 ml 100 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| pažitka (nebo jiné bylinky dle chuti) | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |