Nutriční hodnoty (Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 2 367 kJ / 566 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,33 g |
| Tuky | 0,25 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,10 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,07 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 42 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 81,82 g |
| – cukry | 72,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg bok z divočáka (s kostí) | ||
| 1 ks 1 ks střední cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česnek | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 lžička kmín | Kmín | |
| 1 lžíce 1 lžíce lesní med | Med nepasterovaný | 36 g |
| 4 kuličky 4 kuličky jalovec | Jalovec sušený | |
| 6 kuliček 6 kuliček nové koření | Nové koření | |
| 2 ks 2 ks bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 8 kuliček 8 kuliček celý pepř | Pepř černý | |
| 1 l 1 l světlé pivo 12° ( já používám Kozla) | Pivo světlé 10ᵒ | 1000 ml |
| Sádlo | Sádlo vepřové | |
| Sůl | Sůl mořská | |
| Pepř | Pepř černý |